Uppsägningsperiod

Tilläggsutbudets kanaler* har minimum 1 månads bindningstid! Den korta bindningstiden är en stor fördel som gör det möjligt att lägga till och dra ifrån kanaler månadsvis**.

Perfekt för dig som vill ha extra mycket TV vid högtider som jul, påsk och semester och för dig som vill ha extra mycket sport när det börjar bli slutspelsdags!När din TV effektiva period har passerat kan du tack vare den korta bindningstiden, om du så önskar, med en enkel knapptryckning online, avregistrera de tilläggskanaler du inte längre behöver.* Samtliga kanaler i tilläggsutbudet har minimum 1 månads bindningstid, förutom samt Viasat-paketen Film, Film+HD, Sport, Sport+HD, Premium & Premium+HD, Guld, Guld-HD, som har 12 månaders bindningstid.** OBS! Tilläggskanaler debiteras alltid efter hel kalendermånad! Detta innebär att påbörjad månad faktureras! Se exempel uppsägningsperiod längre ned på denna sida.Vilket datum du lägger till eller tar bort en kanal spelar inte så stor roll om du har tänkt att prenumerera på ett kanalpaket under en längre tid, men om du däremot har för avsikt att enbart prenumerera en enda månad, då blir aktiveringsdatumet och uppsägningsdatumet mer betydande.

Exempel uppsägningsperiod:

Tilläggskanaler har minimum en månads uppsägning. En uppsagd kanal avregistreras inte förrän påbörjad månad är slut. Detta på grund av att vårt debiteringssystem alltid debiterar hela kalendermånader. (Exempel: En månad = från den 1:a mars till den 31:a mars). Detta innebär att om du säger upp en kanal, exempelvis den 3 mars, så kommer kanalen fortsätta att vara aktiverad ända till den 30 april. Med andra ord debiteras du även för de resterande dagarna efter 3 april, dvs fram till 30 april.

 

Boka Av

Exempel på ”omedelbar aktivering” kontra ”aktivering i månadsskifte”:

Väljer du att omedelbart aktivera en kanal, exempelvis den 22 mars, så innebär detta att du kommer att kunna se den valda kanalen direkt, samma dag, den 22 mars. Du blir då debiterad för påbörjad månad, alltså hela mars (1:e-31:e mars) även om du inte har haft kanalen hela månaden. Detta på grund av att vårt debiteringssystem alltid debiterar hela kalendermånader. (Exempel: En månad = från den 1:a mars till den 31:a mars). Är det i slutet på en månad och du inte vill bli debiterad för hela månaden så kan du istället välja att aktivera kanalen i månadsskiftet. Dvs om du väljer till ett antal nya kanaler, exempelvis den 22 mars, och väljer aktivering i kommande månadsskifte, så kommer du att kunna se kanalen först den 1:a april, och blir då enbart debiterad för april och slipper därmed debitering för mars. OBS! För att bara behöva betala för april så måste du säga upp kanalen senast den 31 mars!

 

Boka Pa